31 Mars, dagen

Mamma kom hem med pizzor, jag fick en margarita med kebabsås på, det har jag kommit på själv. En dag var jag sugen på både kebabpizza och margarita.. Så jag sa, kan du beställa en margarita med kebabsås på? Sen när jag fick den tyckte jag det var supergott. Haha! Pröva ;) Jag sitter och kollar på tv, och väntar på att Ebba ska sluta, hon slutar halv tre idag. Mamma ringde in till skolan idag, och dom sa att jag antagligen kan börja efter påsklovet. Senare idag så ska jag rida, barbacka ska vi rida. Kul! Så bilder kommer då.


dagen

Min Mormor och Morfar var här och hälsade på, och min Mormor lagade hennes special Pambiff och mos, min favorit. Gott var det, sen ringde  Ebba och undrade om jag ville göra något, så jag gick ut med henne en stund, vi typ gick runt i området och vi träffade på Annie, det va jäääääätttteeeeee längesen vi träffades, så jag pratade med henne en stund, sen gick vi hem.. Så skulle Ebba gå och göra någonting. Sen var det inget speciellt jag gjorde. Orkar faktiskt inte skriva mer idag, jag ska börja på vättleskolan till sommaren iallafall. Får se hur det går. Ses imorgon!

EARTH HOUR


släck lamporna, halv nio till halv tio.
komigen nu, folk. hjälp jorden, jag släcker nu,
jag sitter här med emma, men vi ska gå av datan nu.
jag släcker, gör du?

Emma

Jag vaknade ganska sent idag, jag gick upp, kollade på tv, och satte mig framför datorn och tänkte blogga, nu kom pappa och sa att Emma och hennes familj skulle komma hit. wiiiee! Jätte kul. Längesen vi träffades nu, så det ska bli jättekul, hon har vart min bästavän sen vi kröp i blöjor och sa ''gaga- gaga''.. Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning.
ps, det där med fototävlingen, jag har bara fått in cirka 2-4 bidrag, så om det ska bli nått får mer skicka in till [email protected]..


jag & emma när vi var små..


jag när jag var ännu mindre-


FOTOTÄVLING

Jag tyckte det skulle vart kul om jag hadde en fototävling till dom som älskar att fotografera(som jag).. Temat är VÅR skicka era bilder till [email protected]

Stegen:

1. Bifoga bilden i mejlet
2. Skriv ditt namn & din blogg adress
3. Skriv om bilden, och varför du valde den under vår

LYCKA TILL!!


obs. man vinner ingenting utan jag bara reklamerar vinnaren på min blogg så att man får mer besökare.

and she was right

Ja, det blev som jag sa igår, snö.. Men jag hadde fel, jag skrev att jag inte trodde att det skulle lägga sig. Men det gjorde det, nu är det massor med snö ute. Brrrrrr, kallt! Idag ska jag vara med Sofie, och hon ska sova här, ska bli jättekul. Jag var inne hos grannen igårkväll, och printade ut några bilder på hennes printer, och tog lite kort på hennes katt, fast hon vart typ arg, så jag fick inte bra bilder.. HAHA. Men jag ska göra den någon annan gång. Seeya!

en till härlig bild


Yes, nu är våren här.. Kunde man säga innan man hörde från mamma att det skulle bli snö imorgon kväll.. ;s
när man trodde att våren va påväg.. Haha. Men jaja, det är underbart med snö med, fast jag lär nog inte åka pulka på ett tag pga vad som hände när jag åkte sist det var snö.. Vi får väl se.. Tror inte det lägger sig, så mycket så man kan åka pulka iallafall. ;) Vad tycker ni om denna underbara bild jag tog i morse? Jag älskar den.

BLEV NÖJD MED BILDEN


nidå? tycker ni den blev bra? :D

p.s. tack för att ni kommenterar mera nu! ;D

ni är dåliga på att kommentera, komigen nu :D

Ser att jag har många läsare, men det är inte många alls som kommenterar, hur kommer det sig? Komigen nu :D Jaja, jag kom precis in, jag har vart ute i det underbara vädret, jag och Ebba var ute och fota lite. Väldigt kul. Sen gick vi in till min granne, och kollade på en printer som hadde som man kan printa ut riktiga bilder på.. Nu är jag hemma, och Ebba skulle gå till handbollen, så nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske följer med mamma till JYSK.  Vet inte... Här kommer några bilder som jag tog.








ebba på bild


Inga bilder får kopieras.

FIXAT & TRIXAT

Suttit här en stund och trixat lite med koderna på bloggen, tillslut såg det ut såhär, jag kände att jag ville ha min gamla design & den nya kombinerad, så det blev nadjas blogg i blått, och min gamla bakgrund. Hehe. Jag fixade också en bild på min kamera på vänstersidan, om ni klickar på den, får ni lite info om min kamera. Hoppas att alla tycker detta är bra, så nu kommer jag nog inte ändra på ett tag, eftersom jag trivs väldigt mycket i denna nya designen, det blir lixom roligare att blogga om man har en fin blogg. Inte sant? :)



ps. ser ni den? / nadja b
den ska jag ha i slutet av alla inlägg.
om jag orkar och vill, ha ha!
fint va? :D


KLIPPT MIG! YAY.

Yes, nu har jag klippt mig, äntligen! Jätteejätte nöjd värkligen, jag klippte upp det, toppa det, och tunna det. Wow, sjukt skönt. bilder kommer snart så snart jag har tatt några ;)

helgen

Jag och pappa åkte ner till borås, för att pappas kompis fyllde år, så dom skulle fira. Hans dotter, också en av mina bästavänner, var jag hos, Michelle. Hon är bäst! Donja var där också, en barndomsvän, som jag inte har träffat på fyra år, det var jätte kul att träffas igen. På kvällen gjorde vi nachoes, pratade, och spelade tjejsnack! Skitkul. Sen kollade vi på tv, osv. Donja gick hem på morgonen, så gick jag och Michelle och fikade. Mysigt! Jag tog en daimtårta, muuums. Efter fiket gick vi till H&M och Ginatricot, jag köpte ett vanligt vitt linne på H&M. Efter det åkte vi hem till mina kusiner, och hoppade stutsmatta, och var med mina kusiner ett tag... Superhelg!


har dock inga bilder från borås, för att min kamera dog innan vi var framme, bläääää!
typiskt, kallar jag det.


ISNT SHE THE CUTEST THING?






Bilderna får inte kopieras.

När jag var hemma hos min moster Johanna, tog jag massa med bilder på hennes hundar, detta är en av hennes hundar, hon heter Doris, och är en chihuahua! så himla gullig tycker jag,  vad tycker ni om denna ursöta chihuahuan?  I WANT ONE!

ny design

Nu tyckte jag att det var dags för en ny design till bloggen. Vad tycker ni? gillar ni denna eller gillar ni den förra bättre?


IRANSK NYÅR.

Idag är det Iransk nyår, min pappa e från Iran, så att vi ska fira det med min farmor och farfar, mina kusiner, osv. Det ska bli kul! Hehe, men såhär ser jag ut idag.




eyde noroz till alla iranier!
nadja

DAGEN..

Hej bloggen! Idag har jag ridit, vi hoppade, jag hadde lilla Spencer idag igen. Han är väldigt skön att rida! Fast han tar väldiga skutt över hindrerna för att han är inte så stor.. Hehe! Jag tog dock inte med kameran idag, jag tänkte att jag inte måsta ha med den varje gång till stallet. Men nästa gång tar jag med den. Jag har inte gjort så jätte mycket mer, vart med Ebba.. OSV! Imorgon ska jag åka och hälsa på min moster, hon födde sitt barn i lördags, så får se min nyfödda kusin imorgon! superkul, GRATTIS JOHANNA :)


gammal bild, om ni undrar varför det är svart framför min mun,
är det för att jag gjorde någonting konstigt med munnen så det ser konstigt ut!
hahah.


jag skäms ;o

förlåtförlåt! jag har inte skrivit på länge, jag vet! Men jag har haft ganska fullt upp! På dom sista dagarna har jag vart med kompisar, passat min gamla hund, & mormor och morfars hund! Och massa sånt.. Igår så åkte jag och ebba pulka på en ny backe, brant och lång, men det va inte så lyckat! Jag flög av pulkan, och slåg huvudet i asfalten. AJAJ. Men som tur va gick det någolunda bra, det kunde ju va mycket värre, jag har värkligen skit ont i rumpan nu för att jag slog i den med, igår hadde jag svårt för att gå & böja mig. ajaj, men nu är det bra. Kollade också nyss på Melodifestivalen, LA VOIX vann, va tycker ni om det? Nu ska jag krypa ner i sängen, och mysa med mina två ursöta hundar som jag passar, åh så mycket jag vill ha hund! det är bara så underbart när man kommer innanför dörren, och dom hoppar upp på en och blir jätte glada, vilken känsla! Åh. nu saknar jag vääälddigggt mycket att ha min egen söta hund :(

STALLET ♥ -

Jag kom nyss hem från stallet, första gången jag red på jennylund, det va riktigt bra faktiskt. Jag red lilla Spencer, han va väldigt pigg och glad, och jag gillar han jätte mycket. Denna gången hadde vi bommar, nästa gång ska vi hoppa. yay.. Det ska bli kul.


lilla ssöta spencer, puss


FILM & BOK TIPS!



TWILIGHT!
dom e såååå bra!
har ni sätt filmen eller läst böckerna?

Vilken färg?






Oh så snygga! Tycker inte ni det? Frågan är bara, vilken färg skulle passa bäst till våren/sommaren ? :)

OH NO!



Neej! nu har jag blivit sjuk! Spydde inatt, och har ont i magen. jobbigt och tråkigt. Usch. Sitter och kollar på tv och vill bli frisk! Hoppas jag blir bättre till imorgon. Då ska jag rida. Prenumerera gärna på min blogg, är också medlem på bloglovin' där kan ni söka på min blogg, och börja premurera! Hej så länge.

http://www.bloglovin.com/blogg/589058/nadjas tryck på följ bloggen. :)

Mars 7

Idag har jag vart hos Natalie, det va jatte kul, forst va vi hemma hos henne & jag kollade pa hennes lagenhet. Sen gick vi till 7 Eleven for att kopa pafyllning till min mobil.. Sen fortsatte vi ner for gatan och gick in pa en second hand affar.. Sen gick vi vidare och sa sag Natalie en skyld dar det star Varm Chocklad! Sa gick vi in dar och tog varsin varm chocklad, det va mork chocklad, sa att det va inte sa gott.. AHAHA! Sen tyckte vi det blev kallt, sa gick vi hem till henne igen. Dar var gustaf, och vi funderade pa om vi skulle baka.. Och det gjorde vi, men hennes kompis kom till henne nar vi kom hem.. Sa att vi gick till affaren efter det.. Vi gjorde Scones(?) eller va det hette; hahha. men det blev gott. Sen kollade vi pa borjan av av Breakfast at Tiffanys, sa trottnade natalie, sa slutade vi.. HAHA.. Och sa gjorde vi massa mer.. hahha. Tack www.nataliek.blogg.se (dar e hennes blogg)  for en jatte bra dag :)

& ursakta, detta inlagget blev lite slarvigt osv for att jag har inte dom sista 3 bokstaverna i det svenska alfabetet pa denna datorn.

Blir battre nasta inlagg! LOVAR!

tack stadium

Tack för att ni behållde min kamera jag hadde glömt på stadium i backaplan! Jag blev väldigt glad! ;) TUSENTACK!
http://stadium.se

6 MARS

Nu sitter jag här hemma hos farmor och farfar, och väntar på att mina söta kusiner ska komma hit.. Idag har jag vart med Sofie, och vi va först hemma hos mig.. Sen gick vi till henne och va med hennes katter lite, och sen påbörjade vi att kolla på High school musical 3. Jag har sätt den på bio, men vi kolla igen, men jag han aldrig kolla färdigt för att jag skulle upp till farmor och farfar.. Nu sitter jag här, och måste gå för att min syster blir vansinnig just nu och MÅSTE ha datorn! Måste sticka. Ses snart! Puss.

& besök www.tusenhemsidor.blogg.se ..

jag skulle bli reklamerad där :)
puss.



FÖRBÄTTRA NADJAROXE!

Nu är det tid att förbättra bloggen, så att ni får läsa om vad ni vill.. Det är väldigt enkelt, bara kommentera, och säg om ni vill läsa om mer tex. dagens outfits, mode, eller vad som helst, bara kommentera om vad ni vill läsa om.. Skriver senare, och då vill jag ha massa kommentarer! Puss och kram sålänge.

5 mars

Idag har jag vart på backaplan och vart inne och hämtat min kamera med pappa, sen gick vi och åt, jag åt en kebabpizza, och pappa åt en kebabrulle.. Sen åkte vi hem, och nu gör jag inte alls mycket.. Sitter och kolla på F.R.I.E.N.D.S! Det är bara bäst, jag älskar det. Det är jätte kul ju. Vem håller med mig? Jag lägger in bilder på kläderna jag köpte igår senare idag! Pussar...

IDAG..

Ebba sov över hos mig, så gick vi upp, kolla på TV, sen gjorde vi oss i ordning, och åt frukost och så. Sen kom pappa! Så vi skulle åka till stan, så Ebba gick hem.. Jag köpte 2 par jeans och en blus och en kofta och ett SIM kort till min mobil, men dock så är min mobil borta.. Jag får la leta efter den sen, nu är jag med Sofie och vi kom nyss hem till mig, vi har vart hemma hos henne och kelat med hennes underbart söta katter! Det kommer bilder senare! Puss.


3 MARS

Nu sitter jag här med Ebba, och ska snart äta Spaghetti och bacon.. Mums! En av mina favorit rätter. Sen idag ska jag följa med Ebba och rida.. Så ska jag va fotograf, och ta massa kort på hästar och när Ebba rider.. Nu ska jag äta, bilder kommer sen.. Puss.


I LOVE SNOW!

HEJ BLOGGEN!
Jag kom nyss in, för jag och Ebba har vart ute och åkt pulka! Vi gick ut en snabbis för att ta några bilder när vi åker! Haha, det blev konstiga mörka bilder för att det va ganska mörkt.. Nu är vi inne och Sofie kom nyss, nu sitter vi här och pratar.. 


jag åker pulka <3


2 MARS

Idag har jag vart ute och åkt pulka med Ebba, jag blev värkligen skit blöt dock för att jag ramla av mer än tusen gånger. det var ganska svårt att hålla balansen när det va så lite snö på ''gräset''.. Men det va kul ändå. Sen hadde vi typ ett snöbollskrig, ja börja kasta på Ebba, sen kasta hon tbx osv. Sen va vi så frusna så att vi bestämmde oss för att gå in.. Nu är jag hemma hos Ebba  väntar på henne när hon äter, för att jag va inte alls hungrig för att jah åt pizza förut, nu kom hon! Nu ska vi hitta på något.. puss


IGÅR & IDAG

Igår han jag inte skriva om dagen, bara på morgonen där vi väntade på Sofie & Sofia, men när dom kom va vi ute och fota en massa!! Det va jätte kul. Och det ska vi göra om! Efter skolan idag ska jag vara med Ebba. Och så ska vi hitta på något.. VI ÄLSKAR ATT FOTA! ;D kanske ska göra det idag igen.. HAHA.. Men vi ska göra massa annat kul också.


Idag..

Hej! Jag vakna nyss, eller, a för liten stund sen, hemma hos Ebba.. Vi sitter här och äter svenskt godis, och ska snart göra oss i ordning, senare kommer Sofie & Sofia, och vi ska väl göra något.. Vet inte vad än.. Skriver senare då. PUSS.


RSS 2.0