Dagen

Idag har jag vart med Ebba, det blev myckeett skratt. Vi skrattade åt allt! Och vi kom till och med på ett nytt skämt! Först gick vi till Rimi med Amna, och köpte massor med gotti godis! Nu sitter vi här och smaskar och väntar på Sofie och hennes kompis Sofia som ska komma hit.. Jag ska sova över hos Ebba, så bilder kommer senare..

EBBAS & MITT SKÄMT SOM ÄR BA BÄST:

(när någon skrattar)
Så säger man; Vad skrattar du åt då? Din spegelbild eller?

AHHAHAHAHHA.
E den inte bäst?
Mjo, det tycker jag och Ebba iaf..

Nu ska vi gå ut!
Pussar.

Nu ska vi åka snart... eller, typ 1-2 timmar.


70% av resan klar.

Hej alla kära bloggläsare, nu har vi kommit till Vienna.. Avklarat den värsta biten, alltså 6 timmars flyg. Jobbigt, men som tur var, somnade jag, & sov ganska mycket. Nu är det en ännu jobbig del att vänta här i Vienna i hela 4 timmar.  Sen måste vi på ett annat plan och åka typ ca 2 timmar. Klockan är 6:15. Och vi sitter här på en bänk och bara typ väntar medans jag sitter inne på datorn och så. Flygmaten va usch, fast det är den typ alltid... Jag hann inte att ta några kort på planet, för att vi va tvugna att släpa upp väskorna, och det va massor folk efter oss. Så jag kunde inte stanna. Sorry! Men jag försöker att ta kort på detta planet vi ska åka på nu. Ses om några timmar.. PUSSAR..

converse valet



Var på mallet tidigare idag, gick snabbt runt med pappa och syster, vi köpte några grejor, som mina converse röda blev det, som ni ser. Jag tycker att dom passar till allt, som, Jeans, svarta jeans, och allt annat. Rött passar till nästan alla färger tycker jag :) 6 timmar tills vi åker till flygplatsen.

Har ni converse, vilken färg?

Hej Bloggen!

Tänkte bara säga ett snabbt hej, jag har fullt upp, har precis kommit ur duschen, så tänkte jag bara skriva ett kort och lätt inlägg. Vi åker till flygplatsen vid 12. Sen lyfter planet klockan 2:30. Vi mellanlandar i Wienna, och vi måste vänta där i 4 timmar! Usch, det är jobbigt! Jag tror att det finns trådlöst internet i Wienna, om dem har det, så skriver jag här igen. Nu måste jag kolla igenom så jag inte har glömt något.  Vi ses då!

Poolen



Kom nyss upp från poolen, näst sista dagen av brännande sol och bad. Det kommer nog att bli konstigt, att när man kliver på flygplanet svettas man, och när man går av fryser man istället. Vi tänkte på att åka in till Centrumet, och köpa conversen, men det kanske inte blir av, vi får se. Men nu ska jag ta en dusch! Puss.

Fullt upp idag

Hej! Idag måste vi göra massor, packa det sista, åka till shopping centrumet eller ''stan'' och köpa mina converse, och massa annat. Sedan ska vi åka till min skola och köpa en kofta som det står DAA på. Sen, ska vi fixa allt annat. & imorgon ska vi nog sola och bada hela dagen, tror jag, sen på natten, klockan, 2 typ, lyfter planet, fast vi måste vara där typ 2-3 timmar innan, så vi åker typ vid 12. Eller något. Jag vet inte om jag har tid att blogga imorgon, men jag ska försöka. Jag kanske bloggar från Wienna, där vi mellanlandar.. Jo, det gör jag nog, eftersom vi måste stanna där i 4 timmar! Usch. Jaja, hoppas att det blir bra. Vi ses snart, i Sverige. Skriver senare idag.

Dagens Outfit



Enkel outfit idag då.

Jeans
& en vanlig t-shirt från JC.


25 Februari

Ja! Nu, är datorn här, jag e super glad! :D
Jag vaknade nyss, sov jätte länge idag. Jag skriver senare!
Pussar och Kramar..



Fettisdagen!

 
Bild: cultdesign.blogg.se

Hoppas att ni har haft en bra fettisdag, och smaskat i er semlor & massa. För det har inte jag. Det finns ju inga semlor här.. Men aja, jag får köpa när jag kommer hem på lördag istället, om det blir av hehe! Mmm va gott det ska bli att få äta svenskt godis, chips, och den underbara dippen till chipsen. MUMS!


24 Februari

Hej! Jag sitter hemma framför TVn och är inne på datorn lite, jag mår inte alls bra, jag tog nyss en tablett. Och hoppas att dett bli bättre snart. Fyra dagar tills vi landar i Sverige då. Hur är vädret i Göteborg?
Skriver senare. Puss och Kram..


bara hittade denna bilden på datorn, det är typ bara den jag har på dennaa.
sorry.

I love..



CONVERSE!

Dom e helt sjukt snygga, sköna, osv. Tänkte köpa ett par här nere innan vi åker till Sverige, men det är svårt, för jag har ingen aning om vilken färg jag ska köpa dem i! Hjälp? Vilka e finast? Jag behöver er hjälp, så kommentera loss nu :D
puss,<3

Slappdag?

Ja, idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, packat lite, som sagt var, min dator har ju pajjat, men nu har pappa lämnat in den på service, den kommer nu snart, efter åtta. Jippie! Har saknat den mycket, för nu får jag sitta på den mäst trögaste datorn som finns tror jag. HAHA! Imorgon ska jag åka och klippa mig tror jag, eller ''toppa'' mig. Hoppas det snöar när vi kommer hem :) Det skulle vart super kul. Har ingen bild idag, men imorgon kommer det, förhoppningsvis :)
pussar.

bokat

Så, nu har vi bokat klart billjetterna till Sverige, 28 februari, lördag, åker vi härifrån, så vi är framme den 29 :D
Jag skriver lite senare.
PUSS

new look

Ny design, va tycks? Hoppas ni gillar den.
kommentera erat svar :)
PUSS

Sol & bad

Idag var jag nere vid poolen ett litet tag, solade, och doppade mig i poolen. Ganska kallt, men skönt. Sen gick vi till Bidibondi, resturangen brevid poolen, & så tog jag pomfritt, gott.

Dagens Outfit


För det kalla.

                                         

Ny jacka, köpt på Forever 21! Synd att Forever 21 inte finns i sverige, men hörde att det skulle komma kanske. Hoppas!

Stranden







Bye Dubai



Sortera massor med grejer i mitt rum & slängde massor, vi åker la snart till Sverige, jag köpte en jacka på Forever 21, inte så tjock, men får duga tills jag hittar en tjockare riktig vinterjacka i Sverige kanske. 8 timmars flyg till Sverige här ifrån. Hoppas att jag kan sova det mästa, nattflyg, är det.


Resultat

                            


Såhär blev det ;)
Kommentera.

RSS 2.0